Εταιρικες εκδηλωσεις


Η επιχειρηματική επιτυχία, απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, σταθερά βήματα άψογη εκτέλεση. Με γνώμονα τους παραπάνω κανόνες, την εμπειρία και τις γνώσεις μας, προσφέρουμε μια άψογα εκτελεσμένη εταιρική εκδήλωση είτε πρόκειται για μια εθιμοτυπική συνάθροιση, είτε για ενημερωτική ημερίδα, ένα συνέδριο ή το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος.

H εκδήλωση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο δικό σας χώρο και εμείς να προσφέρουμε τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες μας. Εναλλακτικά, διαθέτουμε σύγχρονη αίθουσα, ανεπτυγμένη σε επίπεδα, με τον απαραίτητο οπτικό και ακουστικό εξοπλισμό που θα επιτρέψει την άψογη ομιλία και παρουσίαση.

Η γαστρονομική εμπειρία είναι εξασφαλισμένη: αφού σχεδιάσουμε μαζί το επιθυμητό μενού σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει την εκτέλεση της εκδηλώσεις με επαγγελματισμό και τυπικότητα.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα lauch breack (breakfast, brunch, lunch, cocktail, dinner), στο χώρο σας. Καθώς αρκετές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στους χώρους της εταιρείας για πρακτικούς λόγους, το διάλειμμα απαιτεί να είναι υψηλού επίπεδου. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε σύγχρονο αυτοκινούμενο εξοπλισμό ώστε να εξυπηρετούμε στο χώρο σας, τις ανάγκες της επιχείρησής σας, στο χρόνο που σας εξυπηρετεί.

"αγαπάμε το αντικειμενό μας
το άριστο αποτέλεσμα" Μαγκούτας Γεώργιος