δεξιωση γαμου


H δεξίωση του γάμου σας θα είναι υπέροχη. Το μυστικό μας είναι η σωστή προετοιμασία και η άψογη οργάνωση: επαγγελματισμός, τυπικότητα, ανεπιτήδευτη κομψότητα, καλό φαγητό, προσωπικό service.

H γαμήλια δεξίωση αποτελεί για εμάς την ευκαιρία να αναπτύξουμε και να προτείνουμε ιδέες ειδικά για εσάς και να καλύψουμε την παραμικρή σας επιθυμία σε στενή συνεργασία με εσάς ή με τον διοργανωτή του γάμου σας.

Θα οργανώσουμε τα πάντα και θα φροντίσουμε να καλύψουμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια σύμφωνα με το γούστο και τις απαιτήσεις σας: τον εξοπλισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την διακόσμηση, τα λουλούδια, το μενού, την μουσική.

Θα προτείνουμε ιδέες σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα αναλάβουμε τον εξοπλισμό την οργάνωση, την μουσική, τα φώτα. Φυσικά η γαστρονομική σας απόλαυση είναι υψηλού επιπέδου καθώς οι έμπειροι σεφ της εταιρεία μας, θα αναλάβουν να δημιουργήσουν σύγχρονα και παραδοσιακά πιάτα με κορυφαίες πρώτες ύλες και αυθεντικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, σύμφωνα με το μενού που θα έχετε σχεδιάσει.

"αγαπάμε το αντικειμενό μας
το άριστο αποτέλεσμα" Μαγκούτας Γεώργιος