εταιρεια:


Η εταιρεία "Μαγκουτας Catering" δραστηριοποιείται από το 2006 στο χώρο της μαζικής εστίασης εκδηλώσεων.

Διαθέτει τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να καλύψει κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαφτίσια, πάρτυ, lauch breack, breakfast, brunch, lunch, cocktail, dinner, επαγγελματικά events, συνεδρία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, κλπ, με προϊόντα ποιότητας, κορυφαίες πρώτες ύλες και αυθεντικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, σε εξαιρετική ποιότητα αλλά και προσιτές τιμές.

Αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στο χώρο της εστίασης με μοναδικό στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των σημαντικών κοινωνικών και επαγγελματικών σας εκδηλώσεων, στο χώρο της επιλογής σας.

Επίσης διαθέτουμε μια άριστη αίθουσα που αναπτύσσεται πολυεπίπεδα με σύγχρονο εξοπλισμό για να καλύψει τόσο της κοινωνικές όσο και τις επαγγελματικές σας επιθυμίες.

Με έδρα την Αμάρυνθο Ευβοίας οι περιοχές που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε χάρη στα σύγχρονα μεταφορικά οχήματα μας, ψυγεία και αυτοκινούμενα οχήματα είναι αρκετά μεγάλη και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο: 6945466479 / 2229036050.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, ενώ παρέχεται η δυνατότητα τακτικής αποστολής των κινητών μονάδων μας για την εξυπηρέτηση εταιρειών και εκδηλώσεων σε καθορισμένη ώρα: διάλειμμα για καφέ, εξυπηρέτηση ημερίδων, παρουσίαση, επίδειξη, πολιτιστικές εκδηλώσεις, κ.α.

Παράλληλα συνεργαζόμαστε με φιλόξενους χώρους εκδηλώσεων στην περιοχή Ευβοίας & Βοιωτίας.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:

- Crystal Bay Beach Club – Restaurant, Nea Styra -Evias (πάνω στην άμμο) - Ξενοδοχείο Avantis, Ερέτρια Ευβοίας - Ξενοδοχείο Stefania Αμάρυνθο Ευβοίας. - Κτήμα "Mona Lisa" Βοιωτία.