Η δεξιωση της βαπτισης


Χαρούμενη, τρυφερή, απαιτητική. Η δεξίωση της βάπτισης θα πρέπει να ακτινοβολεί χαρά, να είναι μια γιορτή για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, χωρίς ανησυχίες ή έγνοιες και εμείς φροντίζουμε ακριβώς για αυτό.

Όπως και στην δεξίωση του γάμου, έτσι και εδώ αναλαμβάνουμε την άψογη εκτέλεση και της παραμικρής λεπτομέρειας, φροντίζουμε για τον εξοπλισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την μουσική και φυσικά σε συνεργασία με εσάς, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε το μενού ώστε μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν γαστριμαργικά την ήμερα αυτή: παραδοσιακά και μοντέρνα φαγητά, απολαυστικά finger food – ζεστά ή κρύα – καθώς και cupcakes, πολύχρωμα cake pops και πολλά άλλα.

Οι επιλογές του χώρου, όπου η εκδήλωση θα λάβει μέρος είναι αρκετές: μπορεί να γίνει στην οικία σας σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, με μπουφέ ή σερβιριστό.

Επίσης διαθέτουμε την δική μας σύγχρονη αμφιθεατρική αίθουσα πολλαπλών επιπέδων, ενώ μπορούμε να οργανώσουμε το κέρασμα των καλεσμένων σας, μετά την λήξη της τελετής στην εκκλησία με finger food στον προαύλιο χώρο.

"αγαπάμε το αντικειμενό μας"